Dra mig baklnges som folk i övre övre medålerna skulle sagt. jag kom att tänka å ett par gamla saker kag oatmed med tidigare. Det blev inte mycket av det då, men varför inte passa på att kika hur de ser ut?
Frra inlggt handade som dagt om allt annat än knappar: om proteinshake.
Nu kan man fundera: skall detta verkligen visas upp? Varför inte? Nu är detta inte min utan en väns - Billiga Birgit som inte har bloggat på 6 år. Sist skrev hon om Julklappar, fast 2012. Ännu tidigare hade hon en annan blog där det skrevs om det mesta.  Dating skrev hon om, men rean då ser jag att hn stavat det dejting i ett annat inlägg.
 
Mina egna sajter då? hade jag också assa skräp? jag har fördökte skriva om myckt, int minst poker. Men jag hade en annan blog om poker också. Bättre, men inte alls bra. MEN jämfört med daenbs sista lnka enomeal.
annat, poker, sktöp,
Tanken med protein är som sagt att inte få i mifg all för mycket skräp, trots att det kan bli en aning dyrare. I regel är de billigare shakerna fyllda av E-ämnen och annat. Då tar jag hellre och betalar en sant extra för at slippa få massa annat än önskat i min proteinshake.
Ganska fina knappar va? Vad de har med saken att göra framgår inte, men vackra och blommiga är de.
 
 
E-ämnen, Glutamat, protein, proteinshake,
Så det här med proteinshakes: Hur vet man vilken man skall välja? Det finns ju så många olika sorter, ofta med samma mängd protein. Är det ens någon skillnad? Protein som protein, eller vad skall man välja?
 
Jag kikade runt för länge sedan när "den hemlige kocken" var i ropet. Mst för att kolla om det var mycket E-ämnen i. Det var och är det tyvärr, men man får ta det goda med det onda ibland. Personligen är jag främst ute efter att eliminera Glutamat, det vekar otroligt onyttigt. Men ju färre desto bättre antar jag.