Jag vet inte riktigt vad jag tycker om SD. Jag röstade inte på dem, och jag hejade inte på dem heller. Men är det verkligen bara rasister som rästar på SD? Är SD ens det rasisiska partiet man trott? "Rötter i nazismen" har jag hört mycket om, men det är ju skillnad på då och nu. Som den lokalpatriot jag är så undrar jag vad min stad röstat på. Vem grannen röstade på. varför är det inte offentligt? Det här är ingen post om proteinshakes, utan istället så handlar dt om det tristaste man kan tänka sig: politik.
 
Av den enkla anledningen så tar jag och tackar för mig. 
2018, SD, Valet, proteinshake,
Det blev en en rysare  valet. Jämnare kan det knappast bli, och frågan är vad som händer nu. Lötfen som bryts är vanligt efter valet, och det brukar vara en allt annat än gnisselfri tid. Jag orkar inte altid kolla på allt, men försöker vara hyfsat med i nyhetsflödet. 
 
SD, Val18, Valet,
Det är en orolig skillnad för mig sedan jag började dricka proteinshakes. Jag orkar mer, både vad gäller träning och allmänt. På något vis har de fått mig att småäta mindre, jag kan oftast nöja mig med en shake och sedan släpper suget. Nu har jag kört med proteinshakes i ett par månader och tycker att det verkar vara ett suveränt komplemet till vad jag äter i vanliga fall. Problemet är att det är dyrt jämfört med att göra sna egna med proteinpulver. Men mycket enklare och mycket godare.
 
 
protein, proteinpulver, proteinshake,